2019-12-09 14:19:30• hírek • Bede Emőke

Három gyalogost gázoltak el egyetlen nap alatt

Nem telt eseménytelenül a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség hétvégéje: a gyorshajtók és ittas vezetők mellett több közlekedési balesethez is riasztották az egyenruhásokat.

Az első esetre december 6-án, nem sokkal reggeli fél hét után került sor Kökényesden. A hatóság által közölt információk szerint egy 14 éves fiú gyalogosként haladt az úttesten, amikor egy azonos menetirányban haladó csedregi sofőr elsodorta. A balesetet a kamasz könnyebb sérüléseket szerzett. Ugyancsak a pénteki napon, alig 10 perccel a kökényesdi eset után Szatmárnémetiben is történt egy gázolás. Egy 43 éves, helybeli férfi egy tömbház udvaráról szeretett volna az Arinului utcára kikanyarodni, ám a manőver során elsodort egy 57 éves, ugyancsak szatmári férfit, aki körültekintés nélkül, szabálytalanul szeretett volna átkelni az említett úton. A balesetet a gyalogos szerencsére megúszta könnyebb sérüléseket. A rendőrség még vizsgálja az ügyet.


Ugyanazon a napon, az esti órákban Erdőd kijáratánál is közlekedési baleset történt. Egy 29 éves, kolozsvári férfi a 19A jelzésű országúton autózott, amikor hirtelen feltűnt előtte egy állat. A sofőr annak érdekében, hogy elkerülje az ütközést, elrántotta a kormányt, ám épp emiatt lesodródott az úttestről és a menetirány szerinti bal oldalon árokba borult. Balszerencséjére mindeközben elsodort egy fiatal, szatmári nőt, ki ennek következében könnyebb sérüléseket szerzett.

 

Az egyenruhások mind a három autóvezetőt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, ezek eredménye mindegyik esetben negatív lett. A rendőrség mindhárom ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés címszóval folytatja a nyomozást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: